2015-05-16 1323 瀏覽
岩岩同 個朋友行完APM,大家都肚肚地餓,想係附近搵下野食啦,行行下見到個衣著好奇怪既人,帶住一個好大既帽同埋著住一件墨西哥袍,係到派緊傳單,人類擁有既好奇心令到我行左過去八掛下啦~原來係墨西哥餐廳既宣傳單張,係工業大廈入面,跟住就同朋友一齊上去試新野食啦。因為係工業大廈,所以就等左好耐lift,入到間餐廳到~咦~環境唔錯喎,幾清潔企理,不過呢冷氣就唔係好夠。跟住就準備點野食啦,服務員就行埋黎同我地講話只要講傳單上既數目子就得,真係又放便又快捷。等左大約15-20分鐘,野食送上黎啦,點解會禁耐呢?係因為要即叫即做,所以要等得長時間小小,但係為左食到新鮮既食物唔怕等啦~我地叫左一個A餐一個D餐,賣相唔錯~因為太肚餓所以就忍唔住食左幾淡先~~真係好好味!!掛住食唔記得左影張相,只好補影番啦,又有好多蕃茄同埋生菜禁健康,肯定唔會食肥自己啦~哈哈~值得推薦~!!最後埋單真係唔貴,2個人都係差唔多$120,邊有墨西哥餐廳禁平,下次真係要再來食多幾次
題外話/補充資料: 不過呢~之後就愈黎愈多人,所以最好就BOOK位!
2015-05-14
  • A餐