2016-10-19 197 瀏覽
因公司規定不能外出午飯,所以一直都係叫外賣! LM Cafe 我隔日幫襯都有半年多,之前好鍾意食佢嘅鮮茄濃湯通粉同瑞士汁雞翼撈丁。 但停咗冇叫外賣一個月,之後唔知係咪轉咗手呢? 有次我可以落到餐廳食飯,叫咗個瑞士汁雞翼撈丁,我呆咗望住碟撈丁,係變咗一碗瑞士汁雞翼,再另有一個白雪雪水汪汪嘅公仔麵,要自己撈,但個公仔麵已經水汪汪,再加埋要落落去嘅水狀瑞士汁,成碟嘢變得更水,但仲要係冇味嘅😭個日冇影底,可能一次失手遮! 算啦!今次叫咗佢哋新出嘅百搭下午茶餐, Q版肉醬焗意粉+土匪雞翼......😑😑個肉醬意粉好多汁,多到好似食緊鮮茄燴意粉咁,肉醬就得好少,仲要酸到爆炸😵⋯⋯土匪雞翼就咸咗d, 可以接受!題外話: 平時叫外賣個哥哥都幾好,今日聽電話個姐姐就激死我! 同佢講完個地址佢話:「即係邊到?」。我再詳細講一次位置比佢聽,其實路程只係直行3分鐘,再轉左就已經到喇! 佢話:「我唔知係邊喎!唔知一陣送嚟個個人識唔識架!嗱唔識再打比你,你教佢啦!你等下啦!」點解唔睇地圖呢?唉.......🙈
同佢講完個地址
點解唔睇地圖呢?唉.......🙈