2020-08-04 333 瀏覽
抗疫期間呢間西餐廳做緊半價優惠,喺經濟環境麻麻之下,一於要黎支持餐飲業💪餐廳有semi buffet套餐或者散叫,全部都係半價非常之抵食我哋叫咗set dinner,兩個人份量非常之多有餐飲,餐湯,蒜蓉包,兩個主食同埋甜品,豐富到攬住個肚埋單難得有支裝汽水飲丫,朋友超開心餐湯蒜蓉包外脆內軟,蒜香味濃U.S Pork Tomahawk & Polenta Cake with Balsamic Apple Sauce大大件斧頭豬扒~~估唔到咁大件豬扒肉質都可以咁幼嫩架!!超好味,好juicy😋配埋蘋果果蓉黑醋汁味道好fresh, 就算食晒成塊肉都唔膩Wild Mushroom Risotto with Black Truffle & Scallops賣相非常靚好吸引意大利飯軟硬度適中,而且好足料好多雜菌 配埋黑松露一齊食好正丫!!Blueberry Cheese Cup & Mousse cake好豐富既甜品有cheese cup又有mousse cake, 一見到超興奮丫 兩款甜品都好好味

我哋叫咗set dinner,兩個人份量非常之多

有餐飲,餐湯,蒜蓉包,兩個主食同埋甜品,豐富到攬住個肚埋單

難得有支裝汽水飲丫,朋友超開心

餐湯

蒜蓉包
外脆內軟,蒜香味濃

大大件斧頭豬扒~~
估唔到咁大件豬扒肉質都可以咁幼嫩架!!
超好味,好juicy😋
配埋蘋果果蓉黑醋汁味道好fresh, 就算食晒成塊肉都唔膩

賣相非常靚好吸引

意大利飯軟硬度適中,而且好足料好多雜菌
配埋黑松露一齊食好正丫!!
好豐富既甜品

兩款甜品都好好味

• U.SPorkTomahawk&PolentaCakewithBalsamicAppleSauce
  • BlueberryCheeseCup&Moussecake
  • WildMushroomRisottowithBlackTruffle&Scallops