接太太放工之後,行行下去左呢個東廣場。入面啲食肆好怪,地下除左吉吉家同MOS burger之外,間間到無正式的堂食位。因為真係行到好累,所以揀左間cafr art。佢間cafe有幾個堂食座位,但佢擺左啲檯出走廊,擺到出面成個走廊都係。我嗌左個set,有前菜,有main course同有杯野飲。首先佢送左杯cappuccino,都ok 啦,味道一般,賣相唔錯。佢個前菜有得揀多士同沙律,我就揀左黑芝麻多士,不過我食左一啖先記得影相。味道都ok的,好香。個main course係黑松露意大利飯加巴馬火腿,都炒得幾香,但食/聞唔出有黑松露味,個巴馬火腿OK,但整體同個飯的配搭唔match。最後想講講,啲食物真係等左好耐,呢幾份食物等左我半個鍾,味道又唔係特別出色,所以我今次只係比OK,希望之後可以改善下。

cappuccino
食左一啖的芝麻多士