2015-07-20 1479 瀏覽
唔知係咪天氣熱,又咩胃口,食左幾日壽司,今日真係唔係好想食,諗來諗去,終於去食下泡菜飯,係APM就腳就試下呢間,其實APM的food court裝修後,已經好少來,因為款式變少了,之前試過都麻麻地,比舊的品質更差,今日都係貪近,本來對呢度都不會太大要求,今日仲要。。。。一入去已經見到想吃的泡菜飯。個模型做得好靚,賣相不錯,亦有我喜歡的泡菜和海鮮,所以點了這個。等了不久已經有得拎,結果拿回來的樣子。。。。。!因為當時坐的位置有其他燈,所以變色,但你睇到個湯,係舖過晒D餸,咁都唔緊要,我真係無諗到有咁差!我打撈左好耐,除左一束金菇之外,他們說的海鮮呢?咦!搵到喇!搵到喇!有蝦出現!果隻蝦,相信比蝦米大隻小小,我諗係用蝦米滲水滲好耐,所以發大左嘅成品!(極無耐 )唔知呢間野知唔知有商品說明條例,其實佢己觸犯左!我知道生意難做,但係,身為一間食市,應該真係要有番D水準,而且要好食,如果唔係真係無下次,記得鰂魚涌的韓膳,價錢和他們差不多,但人地都用真材實料,豬肉飯,真係有好多豬肉!需然係60幾蚊,大家可能覺得我笴刻左,但係,60幾蚊真係唔算係平。。。當然我以後唔會再食。亦希望大家唔好中招。25

一入去已經見到想吃的泡菜飯。
等了不久已經有得拎,結果拿回來的樣子。。。。。!

唔知呢間野知唔知有商品說明條例,其實佢己觸犯左!

25分。。。
2015-07-20