餐廳: 御泰坊-泰越菜
資訊:

2016-04-17 1723 瀏覽
呢間野我已經去過好多次,我本身就唔係話好中意食泰國菜,因為我唔係幾中意食辣野,但呢間就算你唔係幾食得辣都好推介你去。雖然價錢有d貴,但久唔久食一次都幾好架,上次情人節去,仲有幫我地影免費即影即有添。首先,佢個牛柳沙律我覺得食完好開胃,但好多配料我都唔食,所以搞到好浪費,我覺得好食但我男朋友就唔係幾中意食,因為個沙律係偏向重口味,如果唔中意重口味,就應該唔岩胃口。然後個麵包咖喱雞好有特色,真係一個雞樣咁上菜,個侍應就會幫你切開d麵包,點佢d咖哩一齊食,真係一流,唔會太乾或太油。 仲有個軟殼蟹紙米卷,都幾好食,佢原本就冇乜味,但點佢個芒果醬就即刻變得好食好多😂蝦餅就普普通通,但都係中上既水準,有一定既厚度,唔會太薄。總括黎講,所有食物都好滿意,飲品要六十蚊一杯係好貴,但都值得一試。

蝦餅就普普通通,但都係中上既水準,有一定既厚度,唔會太薄。

• 麵包咖哩雞
  • 燒牛肉沙律