2014-05-30 2189 瀏覽
講真有國內嘅親朋戚友嚟香港玩,要安排佢地食飯最好就係食日本料理,是關國內嘅日本料理好嘅一定貴,平嘅又怕唔新鮮,所以親朋一嚟探我,我就會帶佢地食日本料理亦會安排係大盛食,因為價錢大眾化唔會動不動都要二,三千找數吖嘛!唔洗講緊係要叫盤睇得吓嘅刺生撐撐場,其實平時唔係咁樣上嘅,不過可以同侍應生特別order佢地就會整到靚靚咁上枱,D親友通常見到都即刻扲部手機出嚟影低佢,牡丹蝦,鮮甜爽口足足有6寸長,海膽始終係木板貨當然冇即開即食咁鮮甜好味啦!赤貝夠爽脆,三文魚腩,脂肪厚有齒甲留香嘅感覺,用78蚊嘅價錢有8片依啲就係叫大眾化再叫D壽司,件頭夠飯裡嘅醋味適中,選擇算多,要特別講吓香芒加州卷,係D悶熱天氣清新一吓確係唔錯,再點D炸物,由其要點天婦羅因為有3隻蝦,1條多春魚,冬菇,南瓜,蕃薯,茄子各一都係48蚊,再叫啲串燒,冷麵,7,8個人食到飽晒都唔會過一千蚊,你話抵唔抵?依度都就係我請客嘅首選!
2014-05-06
用餐優惠