餐廳: 一杯鐵板燒居酒屋
資訊:

2016-07-23 1115 瀏覽
說到在觀塘APM有咩好食真係諗到頭都大,朋友提議一杯,先醒起原來呢個地方係有一間咁好食嘅嘢。以前來過食嘢,都係食燒餅同壽司等等,對一杯嘅印象幾好,覺得係有質素保證。今次再來食都唔太差。來一杯,一定要試吓佢個燒餅。燒餅比啲甜甜地嘅汁浸住,味道好濃郁,我好鍾意個隻味,仲會加啲沙律醬令到個汁更豐厚。我哋叫咗嗰個燒餅係自選兩個餸的,分別係雞肉同芝士,好似七十幾蚊唔貴的,而且佢個燒餅個皮好軟滑,冇加餸我都會覺得好好食!但對個燒魚比較失望,之前試過記得係好好食的,今次塊魚好似係隔夜油炸鬼咁,冇咗甘香的外層就只係覺得自己食緊一舊油淋淋的魚肉。真係估佢唔到個燒豆腐係可以咁乾燥的。簡直係乾到有少少鞋口。其他嘢食都幾好食,所以講到底都係值得再次光顧的。
雞肉芝士燒餅
真係估佢唔到個燒豆腐係可以咁乾燥的。簡直係乾到有少少鞋口。

其他嘢食都幾好食,所以講到底都係值得再次光顧的。