2015-07-27 1420 瀏覽
我要和陽光玩遊戲!!!!!見早排天氣咁正! 決定走落西貢出吓海, 曬下太陽。曬之前肚餓喎!咁緊係去搵食先啦!係個腦入面有種聲音同我講要我食Egg Benedict,所以我決定去西貢Classified,即刻打去留個位!入到去,侍應好開心咁歡迎我們,安排我們坐喺角落頭,無咁嘈。 餐廳有D細,唔算係好闊落~一大早,真喺需要一杯咖啡,醒醒晨!我同朋友都叫咗杯Cappuccino!D奶打得唔錯!幾好!話咗要食Egg Benedict!一見到MENU唔洗諗就揭去EGG BENEDIT 到喇!我叫咗煙三文魚嘅 Egg Royale,三文魚無腥味,Hollanddaise sauce 好香濃,好滑,一切落去D蛋黃慢慢地流出,正!!朋友叫咗2雞蛋配HAM,嗰SET 喺跟一塊多士同番茄嘅,普普通通啦!食貨嘅我,當然誤會食咁小啦,所以叫多咗嗰PANCAKE Share食,咁就中伏了。。。。。PANCAKE 一上檯,見到佢白SAI SAI,立刻心中一沉,EHHHHHHHHHH好明顯係undercook嘅情況,仲有嗰啲香蕉,其實只要砌下佢上碟喺會 present好好多, 算啦,試吓先啦都係!因為喺menu 到
我要和陽光玩遊戲!!!!!

見早排天氣咁正! 決定走落西貢出吓海, 曬下太陽。

因為喺menu 到講左佢既PANCAKE係用 Buttermilk 做嘅 ,所以我都勁期待架!一切之後,已經見到中間係唔熟嘅,唔洗試,立刻退反去。侍應見到都無講啲咩,只係話將會幫我地CANCEL左呢樣佢。

Overall都是OK嘅,見到佢地有啲SMOOTHIES,下次會試下!