2013-09-01 517 瀏覽
終於來到星期日,可以慢慢享受下,暫時拋開煩惱。今日,我獨自一人前往西貢,打算搵間西式coffee shop enjoy enjoy行下行下,比我發現呢間C.C. Cafe,望一望個餐牌,見到有我最愛嘅窩夫,即入!Cafe店舖面積不大,容納到十五六人左右。早餐款式有十多款,我諗左幾分鐘,就決定左叫個窩夫配蛋沙律+ Hot Earl Grey Tea ($42)。過左一陣,親切嘅侍應就送上 Earl Grey Tea。Earl Grey Tea味道普通,無特別。過多5分鐘,新鮮出爐嘅窩夫出場!窩夫份量不大,相信男士們應該唔夠食。首先試一試個蛋沙律,d醬幾好味,ok! 跟住就試個窩夫,一切落去,好脆!正!食落去,外脆内軟,相當美味。雖然價錢偏貴,但食物幾好,唔錯唔錯!下次有機會可再一試:)
終於來到星期日,可以慢慢享受下,暫時拋開煩惱。

過左一陣,親切嘅侍應就送上 Earl Grey Tea。

Earl Grey Tea味道普通,無特別。

雖然價錢偏貴,但食物幾好,唔錯唔錯!下次有機會可再一試:)
2013-09-01
$42 (早餐)