2015-11-22 635 瀏覽
一支公黎到西環,行行下見到依間印度餐廳,好似幾得意,就坐入去試下啦。望下個餐牌,見到有羊架喎,就即刻食肉獸上身,就試佢啦。首先試黎既係南瓜湯 同埋 黑松露印度薄餅南瓜湯好豐富,入口甜甜地,好開胃。個印度薄餅加左黑松露之後亦非常之香,本身我麵幾怕食印度薄餅,因為都怕會好乾,但依度就完全唔會,好軟淋淋,又加埋黑松露,變左想食完再加啦到主菜方面,雖然我係叫左5成熟羊架,但黎到既時候望到 好似overcook左,之後切開,其實都只係見到少少粉紅色。不過唔緊要,生有生既好味,熟食都唔會差既,果然印度版既羊架係唔同啲,應該有好多香料,個醬汁亦唔係我地平時食羊既果種薄和醬,非常特別既一餐。最後餐飲加左20蚊,叫左杯芒果拉西,不過就無唔特別啦,感覺同普通奶昔無咩分別。走既時候見到其他人食既pork ribs同埋雪糕都好似幾好食,下次再黎既時候都會試下。

望下個餐牌,見到有羊架喎,就即刻食肉獸上身,就試佢啦。

首先試黎既係南瓜湯 同埋 黑松露印度薄餅
南瓜湯好豐富,入口甜甜地,好開胃。

Menu
Menu