2014-11-29 7369 瀏覽
今年忽然興玩,生日飯由壽星仔/女自己選擇吃什麼餐,剛好連继幾次都係食自助餐,咁今次壽星公無意見,但知佢又不想我們太破費,既然我知道佢最喜歡晚飯時有酒啤吓,咁就選擇這間好了,這裡是有紅白酒,啤酒無限供應的。這裡地點算是隔涉左d ,上環地鐵出都要再轉丁丁來,但價錢真的好親民,而且食物真的很不錯,款式不小之餘,味道都很讚吓,中式熱食更見水準,魚生,海鮮很新鮮又鮮味,地方不大,但食物款式都足夠選擇,有中有西湯又有粥,還有ham,片皮鴨,我是第二次來的了,事隔半年,水準仍然保持到,是一處傾計和聚會的好地方,看見壽星公都吃了好幾碟滿滿食物,不斷讚,我們替他賀壽的都好高興,最重要是埋單時還打個7折,每人$310,抵呀!3個請一個才每位$100, 經濟又大睇。魔鬼魚好好味,連d 骨吃,好像吃豬軟骨的口感菜更是一流,不油又爽脆。啤酒是凍的呀,不會供應熱啤咁小家。甜品選擇都幾多,細細件又不太甜,我全部試哂

魔鬼魚好好味,連d 骨吃,好像吃豬軟骨的口感
菜更是一流,不油又爽脆。
啤酒是凍的呀,不會供應熱啤咁小家。
甜品選擇都幾多,細細件又不太甜,我全部試哂
2014-11-28
生日