2015-01-14 1521 瀏覽
開左好耐我都唔係好知, 可能因為鋪面唔係好光猛, 遲來的發現未必唔好既~同幾個朋友聚會, 想食海鮮就試試~掛住食, 啲相唔係影得好靚~米酒雞, MENU 唔見有, 係個店員介紹既, 食落又幾好喎, 啲雞件好滑, 最鍾意係佢個酒香~呢個避風塘係我地最鍾意既, 上枱時, 勁香, 隻蟹鉗勁大隻, 又爆肉, 正到爆~上枱時仲係滋滋聲, 勁熱, 加埋啲胡椒味, 好香呀, 仲有幾隻蝦係有膏, 值得推介啲扇貝好大隻, 因為我好鍾意食粉絲, 所以嫌啲粉絲少左啲, 可以多返少少水煮魚見到好似辣咁, 但食起上黎又唔係好辣喎, 可能我地要左少辣掛, 呢間係用桂魚, 又幾夾喎, 仲好滑
同幾個朋友聚會, 想食海鮮就試試~
掛住食, 啲相唔係影得好靚~
藥謄米酒雞
避風塘炒蟹
九層塔胡椒蝦
金銀芣蒜蒸扇貝
水煮魚

題外話/補充資料: 服務員態度幾好, 見到佢地同啲客都傾得好開心咁, 我諗都有唔少熟客仔, 會再黎, KEEP 住水準呀~
2015-01-08
藥謄米酒雞