2004-02-09 34 瀏覽
下午同媽咪&一個姐姐食新釗記,叫左几多野食,有白粥一碗$7,淨水餃,唔記得睇價錢,星州炒米$30,肉絲燴伊麵$30,熱奶茶$11,凍檸茶$13.最難食係個肉絲燴麵,咩味都冇,真係好難食...入面咩料都冇,得伊麵芽菜同肉絲....我媽咪打包番屋企自己打料再炒0黎食....個星州炒米上得好快,但唔熱,而且極鹹!!!!反而d水餃几好食,入面d蝦好大隻.而碗白粥係咁多0野食入面最好食又最平!!!杯凍飲$13我始終覺得貴左d另外一樣值得提0既係,佢地服務几好,個侍應上杯奶茶時,倒到個杯碟都係奶茶,不過我並冇要求佢幫我換碟囉,是旦啦,唔係倒落我到就得. 點知隔一陣,有個老d0既伯伯侍應竟然拎隻乾淨碟同我換,好好人呢~
杯凍飲$13我始終覺得貴左d