2005-12-19 51 瀏覽
一睇店名就知道呢度的鍋貼一定係有D 野o既...... 冇錯! 的確係與別不同! 每一天店員都會新鮮泡製數大盤,煮鍋貼的過程由放鍋貼到煮熟,你都可以一眼睇晒! 只要一盤鍋貼煮熟後,食客就會不停落order, 堂食加埋外賣,不過十多分鐘就會賣晒! 鍋貼的size 比起一般的大! 而且有肉汁... 底部亦不會太焦。奇怪的就係只賣$2 一隻,買五仲要送一,其他食物亦好平! 大大碗的雲吞湯麵+ 香脆的炸豬排只賣$15, 粢飯$7, 呢間野仲賣大包,我的意思係佢地賣的包比起市面上的大得多,有煎豬肉包、奶黃包、全麥包... 等都係$2 一大個,還有其他基本上海美食及甜品等... 其實只要拿$20 入去一定食得飽。 估唔到呢間咁細又冇咩裝修的店原來係咁抵食,今次真係要多謝友人的好介紹!