2008-07-05 155 瀏覽
因為住附近既關係, 自佢開張以黎, 無論早, 午, 晚三餐都會不時幫襯. 食物的確不錯, 如果你不怕油膩的話. 環境都算乾淨. 每次黎, 都通常滿晒客.可能因為生意好既關係, 我多次見侍應們同食客嘈交. 如果你要服務態度好的話, 呢間餐廳一定滿足唔到你! 因為就算佢地寫錯單, 你同佢講唔係要呢樣食物, 佢都會惡人先告狀. 我試過2次, 一次就有個老既黎落單, 我重覆左好幾次,佢都唔知係度寫咩... 到有個金毛後生D既侍應黎上菜...明明係佢上錯, 佢都大大聲聲話"落單果時, 唔講清楚!!!!!". 佢大聲, 佢嬴晒!!!!第二次, 我晏晝黎食, 等左半個鐘, 都無野食, 問下, 又俾人鬧番轉頭,,,, "炒野唔洗時間, 你要快,去隔離大家樂食丫!"個老闆應該, 成日遲出糧, 所以侍應們幫佢趕客
個老闆應該, 成日遲出糧, 所以侍應們幫佢趕客