等左成半粒鐘嘅點心。。咪道冇咩特別。。 靜係記得啲蝦餃皮好'un'... 啲春卷都幾好味嘅夠脆。就算我打包返去食都仲係脆牛柏葉啲味道唔錯,唔會'un'牛肉球夠晒大舊。。。整體黎講食物嘅問題唔大。。。最大問題係服務態度。。。建議湘川滬快啲加強員工培訓啦。。咁樣趕客。。公司個名都俾佢地搞衰。
等左成半粒鐘嘅點心。。
咪道冇咩特別。。

靜係記得啲蝦餃皮好'un'...

啲春卷都幾好味嘅夠脆。就算我打包返去食都仲係脆
牛柏葉啲味道唔錯,唔會'un'
牛肉球夠晒大舊。。。
整體黎講食物嘅問題唔大。。。
題外話/補充資料: 我第一篇食評就俾劣評,真係不得了嘅湘川滬 :( 之前食過幾次dinner都唔錯架,不論味道或服務態度。 今次就試下飲早茶啦。。。點知真係令人難頂嘅食肆。一入去可以搭枱,咁我同fd兩個人冇所謂咪搭枱囉,一張大枱拆到a, b, c, d, e...ok..冇所謂呢樣。咁我地好快就點好餐,但足足等左半個鐘先開始上啲點心 :huffy: ,其間等左15分鐘左右都已經追佢地,你舉手叫人,當睇你唔到,追左幾次都冇結果。仲要同枱俾我地遲落單嘅人都黎埋野食。。。個服務員仲要大聲夾惡咁同我地講,啲點心要蒸架,你估出面茶餐廳即叫即有咩,唔等得就唔好黎飲茶啦。。 :o 嘩嘩嘩 .你聽到係咪o 晒咀先。。。學華dee講句,宜家咁嘅服務態度真係唔得囉。。。 :huffy: 咁我地諗住唉再唔到咪唔食走囉。。 點知佢地成班師奶職員圍住我同我fd話,點左野就一定要食,唔可以就咁走,大佬,我出去埋單俾錢唔食都唔俾。。真係人都癲。。我地諗住走個刻,佢地拿拿臨攞晒啲點心出黎。。叫我地坐低唔準走。。老老實實都冇晒心情食咪叫個服務員攞個盒打包,啲人又扮睇唔到我地,舉手又冇人理,.終於好辛苦咁叫到人攞盒,拿拿臨包晒就閃,真係冇晒胃口食架啦。。。呢啲要蒸半個鐘嘅點心有奶黃包,牛肉球,春卷,牛柏葉。。。等。。。總之,呢間俾我免費食都唔會去。。費事受氣,到時真係背脊骨落。
2015-02-07
$75 (早餐)