2015-01-22 3290 瀏覽
早場晚市放題  連加一先2百蚊到  咁既價錢相對既食物已經算不錯   食放題第一樣一定係叫刺身  刺身都係鮮甜  貝類好爽口  魚生紅白好分明亦好厚身  個刺身有咁既質素  我已經很滿意係呢度亦可以食到燒蠔  蠔身不算細隻   不過不失蠔側邊 分別係秋刀魚同另一種魚(忘了名字)  魚肉好甜皮脆身  已經仲係好熱的  證明即叫即煎  而且我亦等了一段時間先黎  再叫同樣要等呢!壽司款式亦有不少選擇  饅魚好食!而且唔係細件  絕對足料!另外還有火鍋打  配料好多選擇  湯底亦3種選擇  我揀了蕃茄湯(但我都掛住食忘了拍)  蕃茄湯蕃茄好濃郁  連食蟹柳果陣都食都茄味  好正!  佢應該係預了加湯才咁濃~但對於我呢個蕃茄迷真的好好食!啲員工服務態度很好  反應好快  唔駛叫都會自動幫忙收碟呢~  好鐘意佢啲落單紙係咁  唔駛大大疊又要揾  咁樣清楚有條理  好方便!!!另外*呢度既酒係任叫任飲呢!!(清酒梅酒啤酒...)  愛飲的你  係不錯選擇!!  葵芳對於住將軍澳的我雖然幾遠  差唔多一頭一尾~ 但呢間野地點好方便!  地鐵站A出口一出  轉左上電梯就到👍 近到呢!!!
係呢度亦可以食到燒蠔  蠔身不算細隻   不過不失