2013-02-05 124 瀏覽
朋友介紹嘅抵食放題,講話二百幾就食到酒店級野食,專情去睇下係咪真。地方有啲難搵,不過到最後都係值得嘅!!二百頭諗住有得食未食過嘅長腳蟹想去試,去到更係第一時間去試左先! 吾單止望住成坐山甘嘅長腳解就已經熱血沸騰,食落擔擔蟹肉,味道好够鮮,吾講只以為啱啱捉嘅!其他海產都好新鮮,又藍青口,又勁大粒嘅翡翠螺,我地個個都埋頭苦幹係甘食,仲有原隻燒豬脾,救命呀同我之前同媽咪去德國食嘅一樣甘好食!好甜同好林!講起炆得林就要提一提隻叫私房料理嘅鮑魚啦,又大隻有夠晒林,之後問返先知原來吾係日日有,私房日日吾同㗎咼有羊安有龍蝦仔,睇嗰日師傅見到有咩時令又新鮮嘅正野就會入貨,呢樣又幾有心思咼。除左啲主角仲有番茄芝士多士都好正,啲煎蝦好香,食完再送hargandize 雪糕...呢鑊真係咩減肥plan都吾Q理,真係好滿足!!掛住食好多都無影到,不過唔緊要遲啲一定叫埋其他啲frd一齊黎食!!

地方有啲難搵,不過到最後都係值得嘅!!

2013-02-03
  • 長腳蟹