2016-11-30 868 瀏覽
今日一試同事極力推介葵涌工廈既和藏,唔係同事介紹,我同班朋友真係唔知葵涌個邊工廈都有野食,仲要幾特別半自助餐形式兩小時,食物都算多款式,乜都有d,罐裝飲品都係任飲!刺身船刺身都好新鮮,三文魚厚切好肥美,北寄貝同牧丹蝦肉質好鮮甜,希靈魚,螺都好爽口,口感好好,帶子大大粒鮮味啖啖肉! 蜜汁燒豬仔骨,一碟份量都好多,豬仔骨烤到岩岩好淋上醬汁,非常惹味! 半自助式既刺身拼盤都唔錯,咁岩記得影相時又比人拎得7788,不過拎完侍應好快手又refill返,刺身拼盤既青口大大隻一d雪味都冇,凍蝦好鮮甜彈牙估唔到長腳蟹都有同即開生蠔都有,長腳蟹好鮮甜多肉,生蠔新鮮肥美,呢度簡直抵食! 值得一提係黑松露燒鮑魚仔,鮑魚燒都差唔多熟再加上特製黑松露汁,非常惹味!總括呢度食物選擇多,質素高,價值亦非常合理,真係唔介紹朋友黎都唔得!
刺身刺身都好新鮮,三文魚厚切好肥美,北寄貝同牧丹蝦肉質好鮮甜,希靈魚,螺都好爽口,口感好好,帶子大大粒鮮味啖啖肉!