2016-09-22 8192 瀏覽
難得入到黎天水圍 都好耐無黎喇 一場黎到 朋友仔話不如去望下華嫂多唔多人啦 又閒日 咁應該okay既講真 一直都無concept 華嫂係呢到又咁近西鐵站既 雖然自駕入黎 不過搭西鐵都唔算遠水路 都要等左15分鐘 人都算多 估唔到閒日都咁多人 話就話暑假啫 但眼見唔似學生囉.....山長水遠都要入黎食 果然有FACE又有FANS擰多?! 多檸? 睇到之後都有諗到 會唔會肚痛頂唔住架呢?其實我覺得似係大杯裝既益力多 飲落去唔覺有好強既檸檬味即使我用盡狗牛二虎之力係咁篤......最終都係無功而還確實係好有諗頭又好港式既配搭 若果大家想飲大杯裝多多 都可以一叫既招牌菠蘿BELL 真係唔講得笑 非一般既組合 茄蛋治進化版咪就變左茄蛋菠蘿油囉!!!若然你鐘意菠蘿油之餘又會食茄蛋 咁我都真心推介因為塊茄好厚又新鮮多汁 塊蛋係熱辣辣即時煎起 個菠蘿BELL 又係脆脆皮 咬落去係好多種口感 都幾滿足!!呢個純抽水 食左朋友仔一舊不過望落都好吸引 雖然你會話又係個啲野 有幾特別先?!一絲不苟 整齊多料 三文治再烘底 蛋味極濃郁 生菜係新鮮好爽口 簡單就是美 熱辣辣既天時 真係唔多想食麵呀飯呀個啲 講真食
難得入到黎天水圍

講真 一直都無concept 華嫂係呢到

又咁近西鐵站既 雖然自駕入黎 不過搭西鐵都唔算遠水路

山長水遠都要入黎食 果然有FACE又有FANS
凍檸檬益力多
擰多?! 多檸? 睇到之後都有諗到 會唔會肚痛頂唔住架呢?

其實我覺得似係大杯裝既益力多 飲落去唔覺有好強既檸檬味

即使我用盡狗牛二虎之力係咁篤......最終都係無功而還

招牌菠蘿包
招牌菠蘿BELL 真係唔講得笑

非一般既組合 茄蛋治進化版咪就變左茄蛋菠蘿油囉!!!

若然你鐘意菠蘿油之餘又會食茄蛋 咁我都真心推介

因為塊茄好厚又新鮮多汁 塊蛋係熱辣辣即時煎起

招牌碎蛋沙律多士
呢個純抽水 食左朋友仔一舊

不過望落都好吸引 雖然你會話又係個啲野 有幾特別先?!

簡單就是美

熱辣辣既天時 真係唔多想食麵呀飯呀個啲

講真食飽飲杯野就最寫意

而且華嫂 我講緊真係事頭婆個華嫂 會走埋黎每枱問 今日啲野食有無咩意見呀?!

其實佢真心有HEART又親民 唔會出左名就唔理人 NICE!
2016-08-19
招牌碎蛋沙律多士