2011-07-25 751 瀏覽
今日都唔知食咩早餐好,所以諗諗下,不如去唱K啦,我記得CEO有早餐食^^,Let go !!!!!!我係由海濱花園搭238M去到鹹田街落車,過左二個紅綠燈就會到架啦,交通都算方便既之後去到個廣地就要搭lift上去,去到大約10點半過d,應該就係岩岩open,唔係太多人&我見到都有好多上左年紀既人去唱k(仲要唱粵劇xd)我聽到個員工對住個電話話唔book得房,要自己去到先得,大家記住啦有學生證就有9折(姐係唔洗加一)我就係啦,只要出示一張就可以全部人都有9折搞掂d手續就上左樓梯,上面有員工接待我地,bring我地去房間房就算開晒燈都黑= =,但係好大間,我地三個人竟然有3張長沙發,唔通我地每人坐一張大沙發咩^^,間房仲有個廁所,比我地幾個用,唔洗出去咁麻煩,讚,坐定定就睇野食啦!!!我叫左個雜菜湯烏冬,一黎就係價錢係最便宜($62)個個,二黎就係得e個係素= =,仲有一杯免費野飲比我地,所以我叫左柚子蜜d野飲黎得快過d野食(e個係當然既),但係都要好長時間先黎到,我地唱左好多首歌先黎囉好口乾呀但係個柚子蜜都ok既,夠甜,好多柚子^^差唔多由10點半開始等到接近12點先黎我個個湯烏冬囉,我

我係由海濱花園搭238M去到鹹田街落車過左二個紅綠燈就會到架啦交通都算方便

之後去到個廣地就要搭lift上去,去到大約10點半過d,應該就係岩岩open唔係太多人&我見到都有好多上左年紀既人去唱k(仲要唱粵劇xd)
門口

K房
間房就算開晒燈都黑
坐定定就睇野食啦!!!
餐紙(前)
餐紙(後)

好口乾呀
但係個柚子蜜都ok既,夠甜,好多柚子^^
雜菜湯烏冬,$62,唔抵
差唔多由10點半開始等到接近12點先黎我個個湯烏冬囉
,我心諗湯烏冬應該係最快架喎= =估錯左......
一般
賣相就麻麻地太雜啦....有椰菜、冬茹、栗米、魚片、海帶、紅蘿蔔&金茹,雖然係有好多款既菜,但係未必係一件好事,個椰菜就一片片比你食,食落去好硬好似生咁-口-唔通差唔多2小時既煮熟就係咁??
其他就過得去個烏冬就差唔夠滑&彈好易斷,總括黎講,個湯烏冬好淡冇乜味真係冇味精喎
唔該晒喎
d料都係一般,以62蚊黎講,係唔抵食既....

原本我地應該12點45分就要走既啦,但係我地唱到1點20分都未有人call我地^^,但係我地已經唔得啦,好累啦,要走....好似好唔抵咁

三個人,免加一,就係$189
2011-07-25
$62 (早餐)
K房
餐紙(後)