2014-11-25 4352 瀏覽
因為有張優惠券買一送一大閘蟹套餐., 所以專誠搵朋友去試下。 可能今日星期一, 可以用冷清黎形容! 所以去到想坐邊都得講返野食先, 呢個套餐基本上以為好多野食, 但個問題係個餐冇樣好食一黎前菜係三粒燒肉粒 , 再加兩條唔知咩卷 講真我唔覺得好食 仲要話燒肉係招牌菜跟住上個黃色既冇味湯, 飲左落口第一啖都唔知飲緊咩 我要睇返菜單先知自己食緊咩接住上個蟹粉小龍包黎 都係覺得一般 之後就上主菜大閘蟹。 我可以講呢個係個餐唯一食得既野。 但個餐得兩隻,所以 唔夠食最後每人加左每隻88蚊 諗落我不如去鴻星食佢個餐, 起碼有個飯落下肚先啦仲有個菜苗油過我塊面, 食左兩條已經食唔落塊魚柳都一般個湯圓咁基本就唔多講啦 不過都係唔好食總括黎講冇下次首先野食唔得都已經唔掂 服務又唔得 講真又唔係多人 上菜完全冇效率 d員工自己又唔溝通 明明已經叫左佢上 點知都未黎 又要我叫多次 個服務員企係隔離完全係冇靈魂既 唉 話哂都要做集團式大酒樓 冇諗過咁樣囉
可能今日星期一, 可以用冷清黎形容! 所以去到想坐邊都得

燒肉 加 唔知咩卷

接住上個蟹粉小龍包黎 都係覺得一般

仲有個菜苗油過我塊面, 食左兩條已經食唔落
塊魚柳都一般
個湯圓咁基本就唔多講啦 不過都係唔好食