2015-12-25 1811 瀏覽
早收工 同honey搵好野食大家都想食餐好 揀左鋸扒 見莎樂美係openrice人氣唔錯 為左一嚐滋味山長水遠搭1個鐘黎食排左半個鐘左右有位啦一邊排一邊聞到食物既香味 由於我唔食得牛同蝦 所以無揀到聖誕大餐最後揀左兩個set dinner 一個什扒$13x一個西冷扒$14x餐湯要周打湯什扒好多 豬牛雞都有 西冷扒 5成熟好啦 重點黎啦因為期望太高 所以失望愈大什扒啲肉好鞋好乾 無肉汁係啲似滲出既(其他寫評話有既??)至於西冷扒 男友話好韌 同埋個鐵板唔係好夠熱 好快凍晒 我什扒有牛 我比埋男友食 佢話鞋過佢舊牛另外 我係奶茶控 杯奶茶個口味唔岩我飲 😭😭😭無茶香 叫左少甜少冰 都仲好甜 無乜茶香(同ruby tuesday 有得揮 好過ruby tuesday少少) 飲左兩啖就byebye最後仲有雪糕 sorry 唔好食總結:個扒既份量係會飽死人 但質素就麻麻 呢個價錢(貴過金鳳成倍甘濟) 甘既質素 性價比唔高 5星既話 值1.5星 😔
早收工 同honey搵好野食

什扒好多 豬牛雞都有

西冷扒 5成熟

好啦 重點黎啦
因為期望太高 所以失望愈大
什扒啲肉好鞋好乾 無肉汁係啲似滲出既(其他寫評話有既??)
至於西冷扒 男友話好韌 同埋個鐵板唔係好夠熱 好快凍晒
我什扒有牛 我比埋男友食 佢話鞋過佢舊牛