2010-08-22 50 瀏覽
同事們推介話pizza好好食的店,所以成為今晚和老公的晚餐之選。Order時,店員說一小時內送到,是做到的。因為之前吃過東西,不太餓,只好取捨了pizza。皇牌炸雞$10x2,好油!!外皮似KFC的脆香雞,但cheese pizza的炸雞,肉沒味道,很不好吃!!講到「皇牌炸雞」,"pizza & chicken"才是皇牌呢!!芝士蒜蓉包$24,唔係卦......$24得四片!!?我以為是一Loaf小麵包添!平均$6一片,脆是脆,蒜蓉也夠,但芝士不是預想的流心芝士,烘乾了的芝士味,被蒜味蓋過,同食餐前蒜蓉包沒分別。蒜香牛肉長通粉$39,又一失望。看名字,以為如pizza hut的香蒜肉絲意粉,乾身蒜炒,為何會變成白汁牛肉通粉架!!!!?好唔鍾意白汁東西囉!根本「沒難度」,一pet膩汁撻上來,完成!食完好口渴,唔掂!要搵凍野飲。唔通真係要食pizza才好吃!? Anyway唔會再比機會~
Order時,店員說一小時內送到,是做到的。
因為之前吃過東西,不太餓,只好取捨了pizza。
皇牌炸雞$10x2,好油
芝士蒜蓉包$24,唔係卦......$24得四片
蒜香牛肉長通粉$39,又一失望
食完好口渴
,唔掂!要搵凍野飲。
「皇牌」炸雞
芝士蒜蓉包
蒜香牛肉長通粉
2010-08-22
45 分鐘 (外賣送餐)
$41.5 (晚餐)