2015-07-29 411 瀏覽
因為有coupon又想食薯餅加順路, 今日去KFC買咗個芝士雞肉粒牛角包餐送薯餅。因為趕時間, 所以買外賣兼邊行邊食。首先襯熱食個薯餅先, 個薯餅好明顯炸過頭, 再炸就會燶咁款, 原本已經只有5mm厚, 白色薯肉部份只剩下2mm左右, 如果你係盲目地喜愛香脆口感, 咁就好啱你口味, 但我覺得脆與淋之間得唔到平衡, 而且好多油, 唔好食。跟住到個包, 第一啖可能食到比較多芝士, 芝士味幾出, 而之後都只係食到芝士同沙律醬, 雞肉只有三數粒, 就算食到雞粒都食唔到雞味, 好失敗!飲品要咗蜂蜜綠茶, 蜂蜜同綠茶既味幾平衡, 無話其中一方搶走對方既味, 算幾好飲。起碼係奶茶咖啡之中多一個選擇。其實$23買個咁細既包加飲品都有少少貴, 我見有coupon送薯餅先買, 但下次就算有coupon都要諗真啲值唔值得買。

2015-07-29
5 分鐘 (外賣自取)
$23 (早餐)
用餐優惠
優惠券