2018-07-15 272 瀏覽
約咗好耐冇見嘅朋友喺荃灣食飯,朋友介紹呢間燒肉放題,話性價比好高,幸好朋友一早透過手機app拎飛,如果唔係你就要同門口個30幾人一齊排隊入到去地方算大,而且座位之間嘅距離都唔會太迫,見到佢iPad點菜款式都算多,朋友主力叫牛肉,尤其是牛胸腹肉同牛脊肉更加係佢嘅至愛店員上菜嘅速度都好快,基本上5分鐘都已經嚟齊晒,所以就算佢限時都唔會覺得太趕,牛肉質素真係唔錯,唔會切得好薄,厚薄適中,所以比較容易控制火候,牛肉油脂分佈好平均,唔會特別肥牛舌燒出嚟好香,配合埋佢個醬汁包住嚟食係超級正除咗牛肉之外豬肉都好唔錯,唔會太肥而且燒出嚟好有肉汁最後大家一定要記得食燒菠蘿,燒出嚟嘅菠蘿包比就咁食更加甜,而且食完一餐肉,食返個燒菠蘿啱啱好

牛舌燒出嚟好香,配合埋佢個醬汁包住嚟食係超級正

除咗牛肉之外豬肉都好唔錯,唔會太肥而且燒出嚟好有肉汁