2014-01-08 4292 瀏覽
行過發現爭鮮除了外賣店,都有餐廳。大約下午2,3點經過樓梯行上去,見到有吾少人在門口,有幾個人在圍欄排隊,而另一群没排隊的人,店員亦安排佢地入座。我走上前問店員需吾需要排隊架,佢話要。但當我地排隊等位,下一張就到我地果時,有一對情侣無排隊,佢地一嚟到,店員反而安排左佢地入去先!我即刻同另一店員反映問題,但佢無解釋又無講吾好意思。佢只係撳左飛(記錄入座時間)俾我地,同我地講「下一張到你」。雖然當時店都有9成客人,店員都忙碌,但入客安排混亂,好失望,佢地咁樣處理。佢地係平民價壽司店,食物方面就做得好好。入座時,壽司吧師傅次次都有打招乎,而且制服好整齊淨潔,好有朝氣。茶包等用具擺放方便美觀。壽司大小適中,味道ok。特別讚嘅係布甸好好味!芒果味濃,震騰騰,又好滑。我坐在壽司吧,見到師傅整緊火炙三文魚(皮)壽司,佢炙到好靚好香。三文魚皮係厚切嘅,而經炙後,色香味俱全。芝士蛋糕味濃,但略鬆散。

行過發現爭鮮除了外賣店,都有餐廳。

芝士蛋糕味濃,但略鬆散。