由於有訂桌所以很快入坐, 同朋友慶祝生日, 吃到一肚子是火.1) 第一轉先點了沙律 - 中華沙律, 蜜桃沙律, 蕃茄沙律 (份量極小), 壽司2件, 炸物2件蕃薯, 1件藍瓜, 2件炸蝦, 1支清酒, 1件睛魚, 1串牛舌, 1串蝦 和清酒煮蜆, 4件3文魚, 4件帶子, 4件甜蝦, 4件北寄背...來了..但已經CUT 左我 雞胞魚乾和剌身各3件.  差不多吃完叫第2輪2) 甜蝦,剌身, 再叫雞胞魚乾, 燒波羅, 清酒 結果等了半個鐘, 催了又催, 結果一樣都無來......3) 如是者等了半粒鐘 (其間己追了N次), 終於有一樣野來...就是叫我埋單....我便跟著侍應說我叫的東西只來一轉就不來, 我都未食完點埋單.. 最後給了我一客雞胞魚乾, 其餘又無再來了.如是者等左20分鐘, 我忍不住了. 自行扣起服務費走了.茶已經無我飲, 酒又無滴, 朋友你眼望我眼......請人食飯食到甘真係過意不去....最可笑是, 沒有服務竟然追收我服務費...已經一肚氣....電話裡的收銀說, 為什麼不向經理投訴, 我在1個鐘內行出行入催過大大話話5, 6 個人, 結果都係食得一轉食物.我點知誰是

茶已經無我飲, 酒又無滴, 朋友你眼望我眼......請人食飯食到甘真係過意不去....最可笑是, 沒有服務竟然追收我服務費...已經一肚氣....電話裡的收銀說, 為什麼不向經理投訴, 我在1個鐘內行出行入催過大大話話5, 6 個人, 結果都係食得一轉食物.我點知誰是經理呢.

算數, 貼錢買難受....呢間放題...服務質素差, 地方窄, 食物一般, 已後一定不會再光顧.
2015-03-10
生日