2014-08-26 5344 瀏覽
今日去左呢間野食放題經歷左前所未有的體驗一開始我同我男朋友 係一心黎呢度食壽司然後我們一開始就點左好多壽司 還有一D其他既食物等左一陣  就黎左刺身同手卷比我們呢個並唔是重點  重點係 過左20-25分鐘後 仲未上其他食物因為顧著傾計 都無咩 留意上菜時間已經過左甘耐我就同職員講 話叫左好耐都未黎野食職員 去問左問 就同番我講 叫我再落單姐係除左 刺身同手卷 其他野全部比佢地(漏哂單) 可以話故意漏單落左單 又好耐未黎  又催左一催佢地然後黎左類似金菇牛肉既野比我地  仲有其他幾樣熱既食物全部都比侍應(攤)到D野凍哂 先拎比我地全部野食都只有微溫 覺得太新奇  以前食親邊間都好  點都起碼係熱同就算CUT份量 都起碼會黎 唔會黎得果幾樣 而其他全部漏單 仲有 D野食 真係 好 難 食   一D就好淡 無味, 一D就好咸 真係兩極差佢地SELL 挪威三文魚 我又唔覺有幾好食其實 到左食左(等)差唔多個半鐘到 先黎壽司比我地壽司味道方面還好 就係一直漏單 又唔黎我仲以為食完都唔會黎 就嗌左叉燒拉麵點知就兩樣一齊上叉燒唔好食 好似白恰甘 拉麵一般完全唔覺呢間野 有任何值得去食既地方而且 員工
今日去左呢間野食放題
我仲以為食完都唔會黎 就嗌左叉燒拉麵
點知就兩樣一齊上
叉燒唔好食 好似白恰甘 拉麵一般
完全唔覺呢間野 有任何值得去食既地方
而且 員工懶惰 經理 我見個經理亦都一直坐係度 幾乎無做過野-_-
呢間野唔想再去......請我都唔想食  又難食,野食又黎得慢(已經唔係慢既程度)
員工態度也不好   重點係  你知道嗎 我食放題居然第一次食唔飽   可想言之 有幾誇張
唔係嗌野嗌得少 而係全部野食唔黎

環境又差 好嘈 位又窄 去食其他放題 可以坐四人座位
今日坐二人座位之餘 仲好窄 張枱 比侍應擺哂D餐具之後幾乎無哂位
一開始我諗 野食黎 甘擺邊
最後我先明白 原來根本野食唔會黎 所以亦都唔需要比甘多位你 -_- 。
侍應 亦唔汁枱 我隔離幾張枱都走哂 都過左起碼廿分鐘先有人汁枱
而我望下D侍應佢地係度做緊咩 佢地根本無咩野做.....
就係度企哂係廚房果邊唔知做乜 唔怪得我見到枱枱張枱都無乜野食啦!~哈哈

最值得去食既係 雀巢雪糕 汽水 同四方啫喱 其餘的完 而且仲要一百九十六蚊一位 午市 果陣 (已加1)
---------完---------- 非常不開心。

2014-08-26
  • 汽水 雀巢雪糕 四方啫喱-_-