2014-07-31 6880 瀏覽
最近想食放題,係網上search到呢間有不限時放題所以決定去試下.一入鋪頭坐低之後就有侍應好詳細同我地講解佢地個餐牌同埋點單既程序.原來呢間會送刺身頭盤比我地,坐低冇耐就已經送比我地👍啲剌身都ok新鮮值得推介既野食係呢度既芝士焗蠔同埋呢度既地獄火煱.啲焗蠔吾會覺得好膩,我同朋友都叫左好幾轉haha另外,啲地獄湯底係自己加,吾驚太辣食吾到.呢度啲肥牛好新鮮,而且放題都已經包埋火煱,抵食!不過有啲揚物叫左好耐未黎,同侍應講返佢地都即刻同我跟返仲好快上返菜. 而且佢地仲不時問我地需吾需要加茶,好體貼. 最窩心都係最後佢地係我地埋單個陣問洗吾洗再要熱茶ha. 總括黎講,是次放題係愉快既.可能因為係不限時,所以可以慢慢食吾洗急.侍應都係好有禮貌好貼心.同埋個地獄火煱同埋芝士焗蠔真係值得推介下次會再介紹朋友黎呢間試下!

總括黎講,是次放題係愉快既.
可能因為係不限時,所以可以慢慢食吾洗急.
侍應都係好有禮貌好貼心.
同埋個地獄火煱同埋芝士焗蠔真係值得推介
下次會再介紹朋友黎呢間試下!
2014-07-30
  • 芝士焗蠔