晚上的任食邊爐,$73一位,無其它什費,除非你另外叫其它野,夠晒平民化,女友唔想煮飯,我就來呢度食,埋單價2人$146無花無假湯底:簡單到無得再簡單,清湯同沙爹湯,其它都要再收費,我通常都會叫沙爹,然後再出去佢調味盤到自已(不)一碗沙茶醬+落去湯底度,都叫做可以有串生蝦,有雞子,有羊肉片,質量都算ok同埋都唔會話不停漏單,你知啦,任食場,最令人反感,唔一定係食品質量,而係不停的故意漏單,呢度就無呢種問題調味盤:生蒜,熟蒜,乾蔥,生蔥,紅椒,青椒,麻醬,沙茶,重有好多,數唔清楚甜品,有紅豆沙,綠豆沙,耐唔中重會有椰汁燉奶,超級好味,次次都係新鮮出爐,真係好想去食主力肥牛,呢個.......我食過幾次,肥牛的表現最唔穩定,有時真係正到爆,有時又會係一d差唔多全透明的肥牛,跟本唔會再想食的,所以呢樣要撞手神,我通常見肥牛唔正,就轉攻羊肉片總結:住附近的人有福了,呢間小酒樓,差唔多晚晚老細都會在場,所以員工招呼會好好,甜品係我最愛(今次唔記得影相,下次補番)再見

2010-11-02
  • 椰汁燉奶