今日同舊公司同事打邊爐~~~ 十下十下幾好呀, 無咁悶~~ (預早訂定位, 黎到一入去就開始食)有限時, 2個半鐘~~~ 夠晒時間~!!  上次黎食過, 印象不錯  今次第二次黎食喇~ 食物質素仲係KEEP到~~ 抵讚!免費湯底有幾個選擇, 我地要左''芫茜皮蛋湯底''~食火鍋之前, 梗係要調好自己鐘意既醬汁先啦~~~ ^V^ 我加左D脆蒜同蔥.. 有驚喜呀~~~ 多左"韓國汽水" *V* 雙眼即刻發光, 唔洗又係飲個D普通款~    筷子每位有兩對, 加埋唔同顏色, 可以分番夾生野, 同熟野~~ 幾貼心~第1推介    "手切肥牛" ((必叫呀!!!!~~) 好食, 但次次都唔會比足你, 所以鍾意, 要落多幾張單, 無論你寫3, 4, 5, 6碟都係比1碟你JE唔會多肥膏~ 食起黎又有牛肉香味~ 比一般肥牛好食好多呀, GOOD! 第2推介     "墨魚滑" 好食TOO~ 爽口又彈牙, 同有D細既墨魚粒~ 唔錯~ 會好食過手打墨魚丸~第3推介      "稻庭鳥冬" 呢個唔係D平價烏冬貨色, 又幼又超滑呀食物有好多選擇呀!!! 而且款款質素都係OK GA~! (例如: 吊桶

有限時, 2個半鐘~~~ 夠晒時間~!!

上次黎食過, 印象不錯
 今次第二次黎食喇~ 食物質素仲係KEEP到~~ 抵讚!

免費湯底有幾個選擇, 我地要左''芫茜皮蛋湯底''~

推介: 韓國檸7
1972 瀏覽

手切肥牛
食物有好多選擇呀!!!
而且款款質素都係OK GA~! (例如: 吊桶仔, 脆鯇片, 超甜粟米...)

得個 "蟹爪棒肉" 唔掂, 煲一陣就散晒~
菜同菇加埋都有十幾款~~~~ 而且樣樣都好新鮮~
"鮮牛肉", 一碟份量多, 幾滑, 不過無麥牛肉味~ 唔推介
免費飲品好多選擇~~! 仲有冬瓜水個D都係免費
加埋一之後, $150到~~~ GOOD LA~

題外話/補充資料: 想試要預早打去訂位呀, 成日都好FULL~ 唔早D BOOK, 可能要等到好晏先位食~ "港式邊爐"比"日式邊爐"選擇多, 食得無咁悶~~~ 比起一般任飲任食既地方, 呢間整體食物算幾唔錯, 可以試試~ ^V^"
2013-09-09
推介: 韓國檸7