2014-10-09 2565 瀏覽
係團購見到好似幾抵就去食,點知加埋服務費完來根本無差別既,只係唔洗加一咁囉,都有少少覺得唔抵嫁喇,不過如果食物好就無所謂啦(以為佢應該唔差),點知中晒大伏囉!服務員態度十分差,完全好似我差佢錢咁。可以話係呼呼喝喝既態度,就連遞交Order紙都黑口黑面咁,可能佢地係餐廳工作壓力都好大啦!所以都無理了,不過講真做得飲食業既真係好重視態度囉如果講刺食既,最緊要一定係新鮮啦!但係我竟然可以係墨魚片度食到發泡膠粒,仲有三文魚食到有骨!坦白講食左咁多間都真係第一次( 返企仲輕瀉)至於壽司、手卷,賣相唔吸引都算,d飯係極淋呀,完全唔乾爽咁之後到佢地既甜品,除左泡葵係正常之外,其他都好似無咩特別咁,唔算好伏既,但就唔好味囉不過佢既熟食係okay既,值得推介咪有炒蜆啦、肉躁飯啦、三文魚腩、雞翼啦,都真係好熱同好味既

至於壽司、手卷,賣相唔吸引都算,d飯係極淋呀,完全唔乾爽咁

刺身
2014-10-08