2014-12-31 6069 瀏覽
一品雞煲多人排隊就係人都知,但係天寒地凍,最好就食個熱辣辣既雞煲暖下個胃。所以成班舊同學一早book左一品,決定過個火辣既晚上。雖然一早book左,不過都等左四個字先入得。(仲要十位以上先可以提早book枱)入到去即刻就叫左兩個小辣既雞煲,等既時候見到啲侍應真係好忙,騰黎騰去無時停咁,不過客似雲來,相信老闆最想見到。等左幾個字,個煲終於到左。侍應好細心咁幫我地攪匀個煲,而我地亦都好乖咁等。終於食得啦!啲雞真係好濃味,好入味好滑,超正!份量都唔少,一大班男人食都夠飽!而且個煲好足料,調味既配料好夠份量,食落有啲麻既感覺,兩片嘴唇痺哂真係好爽!食哂D雞就叫埋D火鍋材料打邊爐,呢part就一般啦,主要都係食返個雞煲d汁必試推介:大大杯凍飲!凍檸水檸茶平時飲得多,但係大大杯飲唔哂就真係第一次!與其用$1x買支汽水兩啖飲哂,大家不妨試下叫杯$28既凍飲,好正咖!個人認為除非一大班人預先訂位,或者係唔太肚餓唔介意等個幾兩個鐘,否則真係試過一試就心滿意足。

必試推介:
大大杯凍飲!
凍檸水檸茶平時飲得多,但係大大杯飲唔哂就真係第一次!
2014-12-26