2014-12-12 6660 瀏覽
聽聞荃灣一品雞煲出晒名多人,膽粗粗無book位試下去等位,一去到已經見到門口好多人等位,就先攞左飛仔再去citywalk行一陣街再返黎,點知返到黎果時竟然過左10個號碼,好彩阿姐好好人,可能見我地兩個人啦,就即刻比左位我地平時我都有食開其他地方既雞煲,但其實一品雞煲既價錢真係唔算平,不過份量好足夠,兩個人食不知不覺叫左三個人既份量,食到好飽講番野食,雞煲真係好夠味,仲叫左傳聞必叫既炸腐皮,墨魚滑,再叫左肥牛,烏冬,菜同粉絲,炸腐皮我就覺得一般般啦,但墨魚滑真係好好食好彈牙,而係主打食雞煲既地方叫既肥牛我都無預期過會好食得去邊,點知出奇地好食,好林一d都唔un,仲有好爽口既日式烏冬(開頭仲以為佢會比超市買到果隻烏冬添,點知又估佢唔到)最後埋單$5xx,兩個人食係唔算平,但食到兩個人飽到行唔到,都叫超值啦,一定會再黎!
,好彩阿姐好好人,可能見我地兩個人啦,就即刻比左位我地
2014-11-15