(非會員)
2010-04-16 211 瀏覽
  首先,雖然樓上登記地址係荔枝角,但係PHD話自己係美孚店,大家真係要搞清楚... 然後就係地址登記,如果你以為自己住長沙灣而又o係佢個會員登記度搵唔到自己個地址,咁就試下隔離區啦,有問題就打電話去外賣速遞個電話度問。  佢個網上落單係有問題o既,部份新產品會落唔到單。  講返個批,我地叫左1+1孖寶優惠($166 大批),一個係和風大醬批(另加$12)而另一個係海鮮鐘情。和風大醬批個日式芥末醬味道幾特別,個人覺得幾好食,加上送到黎個批仲係熱,所以落返木魚同紫菜絲o個陣D木魚仲會郁郁下。個批雖然要另外加錢,但係值得。海鮮鐘情相對就好普通,海鮮唔算多不過食唔到有雪味就算啦,還可以啦...  Standard 批底係類似pizza hut 香軟批厚度,如果要食厚批呢度好似無得賣,只有芝脆批。  至於佢網上外賣滿$140送o個個小食(印象中係炸雞條)唔要就算啦,唔太好食。相信誠如之前o既食家所言,呢間PHD除左pizza,其他野真係唔係幾掂。  值得一讚係佢地超準時o既外賣速遞,叫佢八點半到就真係八點半到,唔會遲唔會早。另外睇到佢外賣自取(1大批+1小食)有半價,住得近應該幾抵。  以同區

佢個網上落單係有問題o既,部份新產品會落唔到單。

以同區pizza 外賣黎講,呢間野o既pizza 質素算係比較好架喇,希望第日唔會因為客多而變差啦。
2010-04-14
$44.5 (晚餐)
  • 和風大醬批