2010-11-12 1152 瀏覽
光棍節約左一班舊同學BBQ聚舊......貪呢到算方便 ! 所以一早BOOK定位 !預先ORDER左海鮮拼盆 每盆$120燒焗日本味噌魚 每盆$100蒜茸焗虎蝦十隻 ! 韓式燒牛肉(4-6人用) 每份$100 共兩份 !其他食物如雞翼,豬扒,豬頸肉,牛扒,牛柳等各種食物均可於場內任取 !基本的食物味道OK ! 調味適中 ! 反而另外ORDER的食物就不太好了 !燒牛肉沒有味道及太肥 ! 虎蝦我冇食 ! 不便評論 ! 海鮮拼盤還可以 !燒焗日本味噌魚太腥......所以整盤也加了大量薑片去焗 ! (加左咁多薑都辟唔到腥味) 整盤魚及燒牛肉白白浪費了 !這個BBQ場是我去過的算擠迫,但幾乾淨 !雖然BBQ當晚為閒日 ! 但場內很快爆滿 !服務OK,有禮貌 ! 廁所乾淨 ! 怕狗的人請注意 ! 場內有多隻很乖的唐狗自由活動 !但不會滋擾人及不會向人討食物 ! 因為這些狗是場主飼養的 !當晚場內有很多愛狗人仕主動跟牠們拍照呢 !
光棍節約左一班舊同學BBQ聚舊......

貪呢到算方便 ! 所以一早BOOK定位 !

預先ORDER左海鮮拼盆 每盆$120

燒焗日本味噌魚 每盆$100

整盤魚及燒牛肉白白浪費了 !

這個BBQ場是我去過的算擠迫,但幾乾淨 !

雖然BBQ當晚為閒日 ! 但場內很快爆滿 !

服務OK,有禮貌 ! 廁所乾淨 !

怕狗的人請注意 ! 場內有多隻很乖的唐狗自由活動 !

當晚場內有很多愛狗人仕主動跟牠們拍照呢 !
2010-11-11
  • 雞翼