2013-10-31 844 瀏覽
住左呢度幾年,一路都冇食過,見唔洗等位就試下啦weekday真係分別好大,除左唔洗等仲勁多吉位一坐低先俾兩碟前菜你,唔食記得俾返佢,每碟$6架通常見到d擔擔麵都係湯麵,我地o係度選擇困難o既時候經理推介呢個佢話唔辣所以就叫左黎試下麵條冇剪過,所以幾乎一夾起就成碟夾走哂咁滯;不過唔油膩,咸度適中,有d雞絲o係入面,係年糕同湯麵以外o既一個好選擇從來都覺得生煎包同鍋貼係一樣o既野,見menu上面寫住一口鍋貼,咁應該唔會好似生煎包咁狼狽雖然得5隻,但係o岩o岩好,少量肉汁,一啖鯨吞,得左.趁熱要食,凍左個皮就會變乾同硬架喇最後呢個鱔糊真係頂佢唔順...我本身健康問題唔食得太油o既野,而呢個鱔糊一句講哂就係油浸咁上枱之後只係夾左最面一撮,成隻碗都係油油浸o既都算喇,d鱔腥o既,食左好多都係腥,對呢碟野好失望另外仲叫左杯豆漿,豆味係有o既,不過都係比較甜左d,而且太細杯,覺得有d唔抵
住左呢度幾年,一路都冇食過,見唔洗等位就試下啦
weekday真係分別好大,除左唔洗等仲勁多吉位
一坐低先俾兩碟前菜你,唔食記得俾返佢,每碟$6架
銀芽雞絲炒擔擔麵
佢話唔辣所以就叫左黎試下
一口鍋貼
雖然得5隻,但係o岩o岩好,少量肉汁,一啖鯨吞,得左.
趁熱要食,凍左個皮就會變乾同硬架喇
銀芽炒鱔糊
上枱之後只係夾左最面一撮,成隻碗都係油
油浸o既都算喇,d鱔腥o既,食左好多都係腥,對呢碟野好失望

2013-10-29