2008-01-25 9 瀏覽
我係去奧海城O個間!!O個日同BF&佢阿媽睇到廣告之後去O既,食宵夜時段,結果我第一次出街食飯食到一肚氣!!O的食物以百零蚊O黎講就不過不失,但係O的服務態度真係...第一次有人會將食品連order紙一齊上枱,唔係擺碟下面,o個碟係燒物,張紙就成張吸油紙O甘擺O係度,個侍應仲約無其事,擺低就走,我就拎起油淋淋O既"有毒吸油紙"叫佢攞兩杯汽水,應完我O地就無O左回事,last order,佢問我O地仲叫唔叫,O甘我O地叫多十幾樣,點知出得幾樣跟住就話師傅收工,無架啦,O甘叫我O地last orderO黎做咩?鍾意就做俾你,夠鐘就睬你都傻!埋單仲激氣,我O地傾傾O下佢突然間O係隔離"$372.7"我伯母問佢咩事,我O地都未叫埋單!我同伯母講因為收工,佢O地要埋數,所以要埋單先,但係我覺佢好無禮貌,兼且好似向我O地追數!!
我係去奧海城O個間!!