2011-12-30 276 瀏覽
2011-12-30 星期五本來聽日星期六都要番, 但係公司好好, 可以連果半日都唔使番^^所以今日, 我同同事就係食今年嘅最後一餐喇最後一餐, 當然要食好啲啦2:45pm去到, full哂, 又唔想開枱係出面食, 於是企係出面等, 好彩等咗兩三分鐘就已經有人埋單走人間舖真係好細, 我地坐門口位(右手邊), 又同隔離好近 (搞到傾計都好唔自在)坐低之後, 無人招呼嘅 等咗一陣先有人拎餐牌同叉=.=同事點咗◎煙肉忌廉汁天使麵第一次食天使麵, 又唔錯啵, 好多煙肉, 好味!我點咗◎芝士焗吞拿魚尖通粉好味好味好味!!! 好多好多好多芝士, 一絲一絲一絲, 我好鍾意好鍾意呀>< 原來都幾大碟嫁另外order多個小食, ◎芝士焗蕃茄包不過, 我地食完啲麵佢都未嚟, 原來佢漏咗單=.='' 間舖明明無咩人, 亦無其他人係呢個時候點菜, 點解會漏單 食完啲麵其實已經飽飽地, 但係一場嚟到, 唔食好似好哂咁所以等下啦...蕃茄包唔係好大件, 所以食得落...雖然啲網評話好味, 但我就覺得好似一般嘅pizza咁下次有機會, 可以試煙肉焗薯皮/芝士三文魚多士食完咁多芝士, 好飽好滯! 連晚
2011-12-30 星期五

所以今日, 我同同事就係食今年嘅最後一餐喇

最後一餐, 當然要食好啲啦

坐低之後, 無人招呼嘅 等咗一陣先有人拎餐牌同叉=.=

同事點咗◎煙肉忌廉汁天使麵
煙肉忌廉汁天使麵 ($33)
第一次食天使麵, 又唔錯啵, 好多煙肉, 好味!

我點咗◎芝士焗吞拿魚尖通粉
芝士焗吞拿魚尖通粉($45, 另加$9有凍飲)

另外order多個小食, ◎芝士焗蕃茄包
芝士焗蕃茄包 $28
不過, 我地食完啲麵佢都未嚟, 原來佢漏咗單=.=''
間舖明明無咩人, 亦無其他人係呢個時候點菜, 點解會漏單
食完啲麵其實已經飽飽地, 但係一場嚟到, 唔食好似好哂咁
所以等下啦...
蕃茄包唔係好大件, 所以食得落...
雖然啲網評話好味, 但我就覺得好似一般嘅pizza咁

下次有機會, 可以試煙肉焗薯皮/芝士三文魚多士

食完咁多芝士, 好飽好滯! 連晚餐都食唔落

2011-12-30
除夕
煙肉忌廉汁天使麵 ($33)
芝士焗吞拿魚尖通粉($45, 另加$9有凍飲)
芝士焗蕃茄包 $28