2014-07-05 2053 瀏覽
聽朋友介紹係粉嶺聯和墟新開左間西餐, 話外表同裡面裝修不錯, 趁住父親節前夕, 膽粗粗試下!預早三星期打去訂位~ BOOK左夜晚7點鐘~~~到左門口, 已急不及待好想睇下裡面咩樣.... 入到去, 比我想像中裝修更好~氣氛不錯~開係呢個人流不嬲都唔多既聯和墟, 有咁既裝修, 算係一個驚喜~除左裡面, 店外仲有露天位, 0岩晒食煙或鐘意室外既朋友~我地一行人入到去, 坐低~ 一開始有暖暖既麵包同埋調味汁~ 好貼心~我地人數比較多, 所以叫左幾個餐同埋散叫~最後食左一個芒果奶凍, 絕對驚喜之作, 無諗過會滑到咁~ 好想問廚師拎食譜~哈哈食物速度同水準屬於高質素, 相信餐廳落左唔小心機去設計~如果呢個價錢食呢種質素, 絕對抵食過中環或酒店既西餐廳~由於未比旅客征服, 所以環境十分舒服~侍應態度好好~積極~但制服令人睇上去唔太精神~另外廁所好乾淨, 本人心信仍為, 服務同廁所乾淨係令人反兜既因素~ 聽聞呢間餐廳仲有AFTERNOON TEA 時段, 我相信黎緊又會再反兜一次~~^^

預早三星期打去訂位~ BOOK左夜晚7點鐘~~~

除左裡面, 店外仲有露天位, 0岩晒食煙或鐘意室外既朋友~

南瓜湯
我地人數比較多, 所以叫左幾個餐同埋散叫~
牛扒
羊架
Pizza
意大利飯

侍應態度好好~積極~但制服令人睇上去唔太精神~

2014-06-08
父親節