2015-07-28 747 瀏覽
星期日兔女要返工, 多謝兔仔陪左一個早上, 完成工作後就去左群記, 因為兔仔鍾意食豬手嘛~去到門口諗住要等好耐, 點知一眼關七既兔女見到尾處有半張吉檯, 點解無人埋去既?! 唔理咁多, 食野至緊要!阿姐話豬手要等半個鐘先有, 唔緊要, 叫住其他野食住等~炸卷 - 上檯時個樣有D恐怖, 咬一啖, 裡面好似係免治牛肉咁樣, 但比較乾, 外層腐皮炸過火, 有D硬~淨牛丸(大) - 四個字, 爽口彈牙, 好食!牛腩河(小) - 牛腩係半肥瘦, 好淋好入味, 加埋辣椒醬好好食, 但如果辣椒醬再辣一D會更好~最後係豬手米(小) - 又唔記得影相! 以前兔女係唔食豬手既, 跟得兔仔多, 宜家開始接受左! 兔女試左一件, 好好彩係完全無骨既, 豬手好淋, 入口膠住既感覺好得意!

阿姐話豬手要等半個鐘先有, 唔緊要, 叫住其他野食住等~

淨牛丸(大) - 四個字, 爽口彈牙, 好食!
2015-07-26