2016-04-21 371 瀏覽
最近需要去筲箕灣活動,心郁郁又想搵新餐廳食野 問左問住哥度既朋友,佢推介左下我同朋友去佢屋企樓下既哩間打冷,話試左包我一定中意咁話 講到咁神秘咁,我就真係約埋好fd既女同事一齊試下一入餐廳,環境光猛,服務態度唔錯,周圍甚至廁所都好幹淨至於野食真係不得了,哩個豬仔脾真係冇得輸擺設簡潔精美,肉質我曾經以為會好難咬,但餐廳煮到係偏韌度岩岩好 雞煲少少辣但易入口,雖然雞隻可以再切細少少容易食d,但勝在好入味好惹味,同埋量好多,加埋側邊既生菜落去浸住食好唔錯椒鹽九肚魚真係要比我地食既時候岩岩炸起,配埋椒鹽同gip汁,外脆內軟真係唔話得,最衰我地得兩個人,唔係嗌埋飯配埋一齊食認真唔錯 如果大家有興趣打冷真係可以離試下,乾淨友善味道好既打冷真係唔多見,好記得晚餐menu都四五張好多餸揀
最近需要去筲箕灣活動,心郁郁又想搵新餐廳食野

講到咁神秘咁,我就真係約埋好fd既女同事一齊試下

一入餐廳,環境光猛,服務態度唔錯,周圍甚至廁所都好幹淨
照燒豬仔脾
至於野食真係不得了,哩個豬仔脾真係冇得輸

香辣雞煲半隻
椒鹽九肚魚