石澳Daphne係一間真係好正嘅西餐廳,啲菜式精緻又好好味,尤其係佢哋嘅pizza同意大利飯,真係令人驚艷。我試咗佢哋嘅海鮮pizza同瑪格麗特pizza,兩款都好好味,薄脆嘅餅底配上豐富嘅配料,唔會覺得太膩。意大利飯嘅話,我試咗佢哋嘅意大利燉飯,味道夠濃郁,米飯煮得剛剛好,配料都好豐富,真係令人食得好過癮。而石澳Daphne嘅環境都好舒適,氛圍都好棒,啲服務員都好有禮貌,好樂意幫手,真係令人感到好舒服。而且價錢都唔算貴,性價比高到爆。總括而言,石澳Daphne係一間好正嘅西餐廳,啲pizza同意大利飯絕對係你唔可以錯過嘅。如果你想食好嘢、享受美好嘅用餐體驗,石澳Daphne係一個好選擇,真係值得一試!

2023-03-21
  • pizza