2016-09-25 5135 瀏覽
其實去之前,已經睇過呢度嘅食評,所以都有心理準備食物質素,但壽星仔話想試下,我呢D二話不說就book枱慶生。服務係ok嘅,俾錢食環境係絕對值得(如果天氣涼D,記得坐室外),但講到食物質素,就真係有保留。三個主菜,🐠&🍟簡直係平平無奇,而且🐠嘅粉又厚,🍟又炸到有D硬,所以我真係覺得好麻麻。但個生🐂,壽星仔覺得唔錯,但唔係人人可以受到,生到仍然有血水出,因為通常都要住得煮少少先接受到,所以未必係人都ok。最後就係個🍚,我地兩個都覺得,risotto係一早預備好,唔硬,而且都吸晒D汁,菇都新鮮,所以個飯係最ok,不過如果D飯硬番少少,就會更似 risotto 。甜品就好失望, 🍋 tart 就唔夠酸,❤️太軟個心又唔軟(無咩朱古力醬流出來),所以⋯⋯⋯⋯如果食品牌食環境食服務,其實係ok,而且兩個人靜靜地傾計係唔錯嘅選擇。

2016-09-25
生日