2016-10-14 233 瀏覽
朋友介紹去食燒烤,去熨烤達人(MR. IRON) 好得意原來"熨" 係熨斗主題,用熨斗烤,大大個熨斗招牌好閃好色彩,燈光閃閃一張張圓枱加圓櫈仔長長嘅煙囪抽煙,不錯不錯, MENU 都係用熨斗圖案,又幾有創意熨衫用來熨野食, 真係好攪笑成個熨斗係枱面,預備熨肉了磚頭五花肉勁啊,好靚,白雪雪,真係勁5花,勁豬肉啊,仲有少少牛肉,相比這磚頭肉牛真係渺小。”熨斗”出場, ”熨斗烤壓”壓落去呢個磚頭肉,熨斗唔熨衫,熨磚頭豬肉哈哈 ! 當熨壓緊時,就食下爐邊,放左蛋漿同配料有芝士粒,食住先,燒烤溶解了嘅芝士好好味牛肉薄薄地一片,燒一陣好快就食得整一大個蒸鐵煲, 好大個好大個,叫左生蠔,連殼放落去蒸,因連殼所以要咁大個煲.”泡沬咖啡炸雞”D炸雞好香勁炸有芝士,熱辣辣,圍了紫薯蓉邊,有心思,個賣相靚,感覺有點浪漫飲品都係不少得韓式,食左炸雞真係同烤肉,真係唔少得,涼快!夜遊人朋友又有好地方,開到成點鍾,真係夜夜來熨下都唔錯
朋友介紹去食燒烤,去熨烤達人(MR. IRON) 好得意
熨衫用來熨野食, 真係好攪笑

成個熨斗係枱面,預備熨肉了
牛肉薄薄地一片,燒一陣好快就食得
飲品都係不少得韓式,食左炸雞真係同烤肉,真係唔少得,涼快!
夜遊人朋友又有好地方,開到成點鍾,真係夜夜來熨下都唔錯