(非會員)
2012-04-20 2 瀏覽
舊同學聚餐,來到呢間剛開業幾個月既泰菜,總共成廿幾人,餐牌的菜都差唔多叫晒了,味道相當有水準,特別難忘的是1.泰式酸辣明爐魚(酸辣度剛好),2.天婦羅芥末蝦沙律(個芥末汁一定逢女士都會喜愛),同比較特別的3.蒙古雞扒(好香口同埋外面真係未食過),4.燒豬頸肉(好惹味),飲品就點左幾杯乳酪沙冰,有藍莓,士多啤梨,龍眼(如果乳酪味重啲就更好)食物之外,環境也不錯,啲燈令到間餐廳氣氛同感覺都好好,地方又唔會太迫,不過我地咁多人都用左大部份位,仲要特別為我地食野方便些而將啲檯椅大執位,服務真係一流個服務員同我地講,下次先打來訂位的話可安排得更好,所以我都留左佢地既咭片,下次會再去

2012-03-16