2017-07-03 326 瀏覽
尋晚係公司OT到8點都已經過好餓,所以同同事決定係公司附近搵間餐廳食埋晚飯先返屋企!行行下見到餐牌都唔錯!於是我地就入左去試下~所有主菜本身已經包括餐湯同甜品,亦都可以加20蚊多一款頭盤!頭盤揀左兩個沙津,分別有煙三文魚凱撤沙津同煙三文魚芒果沙沙,兩個沙律都不錯!好新鮮!唔同既地方係一個主要用蔬菜、另一個係用沙津醬生果!仲有龍蝦湯都好香濃,入面都有幾多海鮮!忌廉黑松露醬海鮮扁意粉黑松露醬好香配上爽口海鮮味道一流!意粉質感唔會太淋身,所以食落唔會有好溜既感覺!值得推介!炭燒美國安格斯肉眼扒(配薯菜)我地叫左五成熟,上菜時剛剛好,肉質軟身,有濃濃既牛肉味,油脂分佈均勻!焦糖布丁布丁面既焦糖脆脆的,布丁凍凍的,唔太甜不錯紐約芝士餅咪睇佢細細件,佢有好濃郁既芝士味,入口滑滑既口感簡直係整晚最大既驚喜!

忌廉黑松露醬海鮮扁意粉

炭燒美國安格斯肉眼扒(配薯菜)

焦糖布丁
布丁面既焦糖脆脆的,布丁凍凍的,唔太甜不錯
紐約芝士餅