2021-11-24 34 瀏覽
之前網上都見過呢間壽司店,signature 嘅日本女人頭公仔係生招牌,以為好貴,其實唔係。有幾款壽司卷,啱晒我呢d貪心人,每舊壽司都好大卷有特大同正常size嘅壽司,兩款價錢差不多,特大嘅每份有4件,正常就8件。大嘅係唔可以一啖食到,咁樣嘅size reference lol個盒真係好靚,成套紙袋連餐具都係同一樣嘅設計!揀咗兩份都係特大尺寸嘅壽司外賣,再加吞拿魚刺身壽司卷分別係2號同3號, 2號係牛肉,入邊有燒牛肉,腐皮,牛油果,同埋蒜片。最上面嗰層有橙色同綠色嘅蟹子至於3號嘅spice me up, 入面有鰻魚青瓜絲,蘋果啫喱,帶子。上層嘅醬係微微有少少辣嘅蛋黃醬。本身覺得八件壽司兩個人食會唔夠所以叫多3塊吞拿魚刺身,點知每一舊都係特大尺寸所以係真係會好飽!

有幾款壽司卷,啱晒我呢d貪心人,每舊壽司都好大卷